Dr. Keszey Gábor

ügyvéd

Dr. Keszey Gábor

ügyvéd

Dr. Keszey Gábor irodánk adatvédelmi részlegének vezetője, 2015 júliusa óta csapatunk tagja. Korábban az Adatvédelmi Biztos Irodájában dolgozott adatvédelmi szakértőként, majd annak megszűnése után 2012-től a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság adatvédelmi osztályának vezetője volt.

Kiemelkedő szaktudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az adatvédelem és információs jogok területén, ahol nem csak a piaci szereplők igényeit, de a vonatkozó hatósági joggyakorlatot is átfogóan ismeri. Feladatai közé tartozik különböző adatvédelmi tájékoztatók készítése és véleményezése, adatvédelmi auditok lefolytatása, továbbá adatvédelmi tréningeket tart különböző piaci szereplőknek és kapcsolatot tart az adatvédelmi hatósággal is.

Diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán szerezte 2004-ben. Az Adatvédelem és Információszabadság a mindennapokban című könyv társzerzője. Rendszeresen tart előadásokat és szemináriumokat az ország különböző felsőoktatási intézményeiben, illetve gyakori előadója a különböző információs jogi szakmai fórumoknak, így például a HVG Smart Data, Internet Hungary, illetve Email Marketing konferenciáknak.

Szabadidejében szívesen utazik családjával, valamint űz olyan sportokat, mint a futás, squash vagy síelés.

Idegen nyelvismeret: angol, német.

E-mail: gabor.keszey@drhathazi.hu