A Dr. Hatházi Vera Ügyvédi Iroda jelenlegi létszáma 10 fő. Az Iroda alapítója és vezetője, Dr. Hatházi Vera korábban az ECOVIS hálózat magyarországi irodájában, majd a Várnai és Társai Ügyvédi Iroda partnereként tevékenykedett. A szakmában eltöltött több mint tíz éves tapasztalat rámutatott, hogy a jó ügyvéd nem az, aki csak hatékonyan segít a bajban – bár természetesen ez is rendkívül fontos szempont –, hanem az, aki együtt gondolkodik a megbízóval, részletesen ismeri kliense üzleti hátterét, felismeri a kockázatokat és tanácsainak célja elsődlegesen a problémák megelőzése, azaz a prevenció és nem pedig a reagálás. Ennek az ars poeticanak megfelelően végezzük munkánkat.

Teljes körű jogi tanácsadó szolgáltatásainkat magyar, angol, francia és német nyelven nyújtjuk. Valamennyien széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az általános polgári jog, a társasági jog és a perbeli képviselet ellátása terén.

Ügyvédeink közvetítői szerepvállalása lehetőséget kínál a polgári jogviták gyors és peren kívüli rendezésére. Az Iroda szervezeti felépítése, kollégáink magas szaktudása és tapasztalata, továbbá az Irodánk mögött álló stabil és fejlett technikai infrastruktúra biztosítja a folyamatos és rugalmas rendelkezésre állást ügyfeleink részére.

Az Iroda ügyfélkörét elsősorban hazai és külföldi kis- és közepes vállalkozások alkotják, emellett azonban több nagyvállalat állandó vagy eseti jogi képviseletét is ellátjuk.