Dr. Kocsis Domokos

ügyvéd

Dr. Kocsis Domokos

ügyvéd

Dr. Kocsis Domokos 2017 novembere óta segíti az iroda munkáját. Ügyvédjelölti idejét az Ormai és Társai CMS Cameron McKenna Ügyvédi Irodában töltötte, ahol a bank és pénzügyi jogi, valamint az ingatlanjogi területeken szerzett tapasztalatot. Szakvizsgája után a Jádi Németh Ügyvédi Irodával együttműködve dolgozott, majd önállóan végezte tevékenységét. Szakterületei közé tartozik az ingatlanjog, a társasági jog, a szerződések joga és a peres képviselet, valamint számos akvizíciós és egyéb üzleti tranzakció lebonyolításában is rész vett.

Diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2011-ben. Egyetemi évei alatt Erasmus ösztöndíj keretében Németországban tanult, valamint rövidtávú ösztöndíjakat nyert el Aachenben, Bécsben és Bitolában (Macedónia) folyó képzésekre. A Budapesti Ügyvédi Kamarának 2015 óta tagja. 2017-ben elvégezte a budapesti Central European University nemzetközi üzleti jogi programját, ahol LLM fokozatot szerzett.

Szabadidejében szívesen fedezi fel a volt Szovjetunió utódállamait, valamint rendszeresen országúti kerékpározik és kéktúrázik.

Idegen nyelvismeret: angol, német, orosz.

Email: domokos.kocsis@drhathazi.hu